måndag 2 september 2013

Födelsedagsönskelistan

Snart är det dags för årets bästa dag, nämligen min födelsedag. Mogen och vuxen som jag är så inser jag ju att presenter inte borde vara det viktigaste men jag älskar att få paket alldeles för mycket för att kunna vara rationell här. Speciellt härligt är det att få något man verkligen önskat sig. Så alla nära och kära som läser bloggen. Detta är vad jag önskar mig innerligast i 28 års present:
Födis-13

1. Svart klänning från Greta. Modellen heter till och med Hanna, det måste ju vara ett sign!
2. En stjärnsjal med rosa stjärnor från Beck Söndergaard
3. Silverljusstakar från Day Home
4. En fin rosa vattenkokare
5. Marc Jacobs väska!!!
6. Årsprenumeration på Svenska Mama
7. En rosa Kitchen Aid maskin
8. Spabehandlingar
9. Nya snygga springdoijor

6 kommentarer:

  1. Den där väskan har jag spanat in, så snygg!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag vet!!! Hoppas jag får den på söndag... Fast tror tyvärr inte det, den är ju inte precis billig!

      Radera
  2. Jag älskar också att få paket. Helst dyra:) Det är så bra med listor så kan det liksom inte bli fel. Hanna-klänningen är så snygg min favorit.
    Grattis på födelsedagen.
    Linnéa

    SvaraRadera
    Svar
    1. Fast en riktigt genomtänkt present kan också vara lika fin som något dyrt :) Men paket är ju bara så härligt. Så är det bara :)

      Radera
  3. Oj, inga billiga önskningar där precis. Är du lika generös själv när du ger presenter åt andra? Min smärtgräns brukar gå kring 100 euro åt mannen, 30-50 euro åt syskon/bästis/föräldrar, och kanske 15-20 till övriga

    SvaraRadera
    Svar
    1. Man kan ju alltid drömma och önska... Tror nog inte jag får något så här dyrt :) Men vad det kostar är ju inte det viktigaste ändå. Jag tycker dina smärtgränser låter ganska samma som mina. Om det är något speciellt jag vill köpa åt nån och jag råkar vara rik just då kanske jag köper något lite finare. Min Make är bäst på presenter och han brukar faktiskt köpa rätt dyrt också... Så mina förväntningar är skyhöga :)

      Radera