söndag 15 juni 2014

Mina stora sorg

Det är bara en grej som gör mitt sinne lite tungt, då jag tänker på att vi om två dagar åker iväg på resa. Det är nämligen så att jag till min stora glädje upptäckt att vi har massvis med pioner i vår ena rabatt. Jag älskar pioner. Men nu kommer jag inte få se dem blomma! Snyft. Jag är så ledsen. Är det här en orsak att ställa in hela resan?! Nästan...
Jag tror de kommer vara röda?! Och det finns säkert 25 stycken knoppar! Snyyhyyyyft!

6 kommentarer:

 1. Be att de som kommer och tittar till ert hem vid varje besök går en runda i trädgården och förevigar pionerna och allt annat som blommar i rabatterna också. (Så vet du till nästa sommar vad det finns i rabatterna, ifall allt inte ännu går att känna igen.)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo absolut! Men de är ju inte samma sak... Snyft. Jag vill ju känna deras doft och knipsa in några i en vas....

   Radera
 2. Men shit, grattis till att åtminstone ha sådana där pioner till nästa år... Kan någon komma och vattna (= fota) dem medan ni är borta? ;)
  Trevlig resa, den låter jättenice! Själv flyger vi till Kalifornien imorgon, borde liksom få koll på packningen här mellan morgonturerna ännu, hjäääälp...!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack. Jag blev helt löjligt glad när jag märkte dem. haha! Trevlig resa till er med! Usa är helt klart "the place to be" denna sommar ;-)

   Radera
 3. Jag tror att de är rosa eller vita! :D pionknoppar är nästan alla röda när de är så där små ^^ men hördu, de kommer ju igen nästa år! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas de sku vara rosa. Nästa sommar måste jag vara hela sommaren i stan bara för att kunna njuta av pionerna, haha!

   Radera