måndag 2 juni 2014

Resplaner

Andra juni idag. Det betyder att det är bara 16 dagar innan vi far väg på vår USA-resa. Bara dryga två veckor med andra ord. Jaiks! Men jaiks på ett bra sätt. Min resestress försvann nästan igår då vi fick nästan allt boende bokat. Hyrbil är också på G och alla planer börjar vara fastställda. Så skönt. Allt kommer gå så bra och jag ser så mycket fram emot resan. Vi älskar ju att resa, och av förklarliga skäl så har det ju inte blivit så mycket av det på sistone. Fast egentligen går det ju hur bra som helst att resa med barn. Så förhoppningsvis kommer det inte stoppa oss i framtiden.
Snart snart blir det beach liv igen :) Denna bild från Muine i Vietnam.

5 kommentarer:

 1. Men hur är det möjligt att du inte har bloggat nåt mer om vilken kärra det nu blir som får följa med på det stora äventyret!?! Eller har jag missat nåt inlägg ;)? /ia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha! Inget missat :) Jag har sidu bara beställt den ännu och ville inte blogga förrän jag verkligen fått den :) Men nu fick jag meddelande om att den kommit och på fredag far jag efter den... Så stay tuned! Snart blir det vagnblogg ;-)

   Radera
 2. Spänningen är oliiiidlig ;)! /ia

  SvaraRadera
 3. Hej! Väntar ivrigt på dina inlägg om er Florida resa. Vi ska nämligen också resa till Florida i höst med vår då 1 år gamla son. Är speciellt intresserad av hur det fungerade med bilstol i hyrbilen (ha hört att de kan vara besvär med de i USA) och hurudan mat Hubbe åt. Som tips (du frågade om såna tidigare) rekommenderar ja shopping i Sawgrass Mills o absolut åkturen till Key West. Reservera gott med tid till båda. Har alltså varit i Florida förr men utan barn. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tipsen! Två nätter är redan bokade för Key West! OCh jag skall göra mitt bästa för så bra Florida-blogg som möjligt :)

   Radera