söndag 18 oktober 2009

Aranyaprathet

Flygresan gick bra och vi har varit på resande fot i snart ett dygn. Jag sitter nu på hotellets restaurang i gränsstaden Aranyaprathet. Dagen har varit LÅNG..... Bussen som vi ville ta, direkt från flygfältet missade vi. Så vi måste åka in till Bangkok och ta bussen därifrån. Bussresan började med ett hiskeligt åskväder när vi körde ut från Bangkok. En av blixtarna slog nästan ner i bussen och det regnade så mycket att man knappt såg ut genom fönstrena.

Här är sååå hett och fuktigt. Som i en finsk bastu. Dessutom regnar det nu. Hoppas det slutar tills imorong. Det är så jobbigt om allt blir blött.

Vi träffade två spanska flickor på bussen som vi skall dela taxi med imorgon från Kambodjanska gränsen. Hoppas allt går bra vid gränsen, jag har läst massor horrorstoryn om hur alla föröker lura en hela tiden. Men vi är pålästa och smarta. Att vara flera hjälper säkert också.

Nåja men internet är inte super billigt och Eric är sugen på ett kvällsdopp i polen (jag vet inte om jag vill gå, det regnar ju)

Många kramar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar