onsdag 28 oktober 2009

Snart på väg igen

Hej Hopp!

Dagen har spenderats på en båt som enligt broshyren skulle ta oss till fyra olika öar utanför Nah Trang men som nog bara tog oss till en... och den var inte någå speciell! Typiskt turistlurendrejeri. Nåja vi fick snorkla lite, prata med andra backpackare, uppleva en floating bar (man låg i sin simring och drack äckliga punchshots) och se ett fint akvarie (jagrörde nästan en jättesöt jättesköldpadda).

Nah Trang var nog inte något speciellt ställe, lite som Kanarieöarna eller nåt annat turistställe i Europa. Inte tillräckligt exotiskt för oss ;)

Om två timmar tar vi lyx-tåget tillbaka till Saigon. Det borde iaf vara ett lyxtåg, så mycket som vi har betala. Detta blir faktiskt det mesta vi hare betalat för en natt hittills.

Bilder vill inte alls fungera just nu så det kommer senare. Sorry!

Många kramar från en rödnäst Hanna

1 kommentar:

  1. häääj honey!!!
    hoppas allt e bra i stora farliga världen!! saknar dej ren, men tiden går ju snabbt ;) ha de super å njut för min skull med!! skall kolla om henkka sku kunna hämta väskan ti schoffa fast :P eller sen om ja bara snällt väntar att du skickar två åt mig per post :D kraaaaaam!!! hälsa erik!!!!

    h,marika

    SvaraRadera