lördag 27 augusti 2011

Första natten

Godmorgon!

Jag har sovit gott i nya lägenheten. Jag är bara så exalterad av flyttandet att jag vaknade ren tio över sju och kunde inte somna om. Nu har jag ätit frukost och läst husisen (som kom rätt tack vare adressändring i god tid, jess!) och nu skall jag börja packa upp. 

De flesta stora möblerna har vi redan på rätt plats och vi fick ALLT flyttat igår kväll. Så det kommer nog bli bra det här. Ska se om jag hinner återkomma med lite bilder under dagen. Vi får se.

Här sitter jag i köket. Lite blek, lite trött men väldigt glad!
P.S. Underbart att internätet fungerar direkt! Praktiskt med teknikkunnig diplomingenjör Fästman.

5 kommentarer:

 1. Grattis till flytten! Jag hör till de få som tycker om själva flytten:) Att packa, gå igenom saker, packa upp och fundera vart allt skall. Det kan hända att faktum att jag alltid haft tur att ha med mig en mängd hjälpsamma män som har burit det mesta har gjort saken lättare... Jag väntar ivrigt på sneak peeks från er nya inredning!

  SvaraRadera
 2. Vad roligt med flytt! den där känslan av att få fixa i ett nytt hem är underbar, hänga tavlor och rulla ut mattor. hoppas ni kommer att trivas.

  SvaraRadera
 3. Maria- Det har faktiskt gått väldigt lätt denna gång. Fästmannens duktiga småbröder var här och hjälpte oss. Lite måste jag nog bära men inte allt för mycket och bara lätta grejer :-) Å visst är det härligt att fixa och ordna och göra det fint.

  Marica- En tavla hänger ren uppe och alla mattor är utrullade :) Det känns som att vi kommer att stormtrivas faktiskt!

  SvaraRadera
 4. visa mer bilder på läghenheten!! ;)

  SvaraRadera
 5. Anna- Det kommer nog, jag lovar! Har inte hunnit bara. Å lite mera måste vi nog packa upp först. Pafflådor gör sig inte så bra på bild ;-)

  SvaraRadera