tisdag 23 augusti 2011

H&M höst

Herregud, alltså höstmodet hos Hennes och Maurits. Jag har sällan skådat något värre. Senapsgult, kakibrunt och smutsig orange. Vinrött och fula mönstrade ponchon. Vem vill gå klädd så här?! Inte jag i alla fall.....
fult

Collage gjort på polyvore. Alla kläderna kommer från H&M:s höstcollektion. 

4 kommentarer:

 1. Känner inte heller för just de här färgerna. Passar inte alls mig. Vi får handla kläder någon annan stans i höst och hoppas de får in lite mera variation senare.

  SvaraRadera
 2. Eller så låter man bli att handla och sparar både pengar och miljö! Så någonting positivt finns det ändå med det fula modet :)

  SvaraRadera
 3. Jag som älskar senapsgult och orange,vinrött är ju också fint, ja och brunt. Men visst är det skönt att modet ändrar, nu ska jag passa på o shoppa innan allt blir grått o vitt och svart på färgskalan igen. För det är igen färger jag avskyr och någon annan älskar! Tur att vi inte alla gillar samma! :)

  SvaraRadera
 4. Sant! Smaken är som baken, delad och alla har vi olika :) Mest gillar man väl färger man klär i och jag klär inte alls i vinrött eller gult. De är för "varma" färger för min hudton. Mig passar pasteller, svart, vitt, grått och andra "kallare" färger bättre :)

  SvaraRadera