lördag 15 oktober 2011

Keep on dancing till the world ends

Prick kl. 21 började koncerten och Britney kom upp ur marken. Våra platser var rätt högt uppe, tur att jag har bra syn!
Glittrig simdräkt som första scenklädsel. Det blev också en pinksvart spetsbody, guldbikini och till sist jeansshorts. 
Igår var jag alltså på Brittans koncert på Hartwall arenan. Den var nog inte lika bra som Circus-turnéen senast hon var i Finland. Men jag är som tur inte så svårflirtad. Lite för många av de inte så bra sångerna från nya albumet sjöngs också enligt mig och sen är det ju också synd att så gott som hela koncerten var playback. Men, det är ju ändå Britney. Man kan inte göra annat än dansa och sjunga med och imponeras. Det som vi också förvånades över var att hon sjöng Rihannas S&M mitt i allt. Konstigt! Men den är ju nog också bra, men ändå, hon har ju nog egna bra sånger också...

I mitt nästa liv skall jag förresten bli popstjärna. Det måste vara ganska maffigt att gå upp på scenen och bara säga Hello Helsinki och så skriker tusentals personer. Liten egoboost!

3 kommentarer:

  1. Kanske vi sku dra shower tillsammans då i nästa liv? För jag tror jag satsar på det jag med! :) Har börjat längta allt mer efter att få sjunga. På riktigt liksom.

    SvaraRadera
  2. Fast sku nog inte vara så lätt att hoppa omkring och dansa så där och samtidigt sjunga live =P Och S&M har hon ju gjort som duett med Rihanna så antar att det var därför hon drog en del av den =)

    SvaraRadera
  3. Melli- Absolut. Vi kan bli den stora pop-duon. Säkert roligare att vara två dessutom. Brittan har det nog säkert lite ensamt emellanåt.

    Lina- Sant, men då tycker jag att hon hellre skulle satsa på att sjunga istället för att ha så häftig och jobbig koreografi! Och duetten förklarar saken. Det visste jag inte!

    SvaraRadera