tisdag 24 januari 2012

Tisdagstipset

Precis som Anna, Muffins och Mia har även jag fallit för Garniers nya mirakelprodukt; BB-krämen. En fem i ett kräm som faktiskt ger väldigt mycket av vad den lovar.

Själv är jag inget fan av foundation. Jag tycker inte om att se "sminkad" ut till vardags, dessutom tar det lång tid att applicera och  kan vara svårt att få jämt. Vintertid är min hud också väldigt torr, så mineralpuder, som jag tidigare använt kan lätt framhäva de torra flagorna. Inte så snyggt.

BB-krämen däremot har varit mycket bra! Jättelätt att applicera med bara händerna. Det blir snabbt jämt och snyggt. Resultatet är lite mer täckande än med mineralpuder, men mycket fräschare och lättare än riktig foundation. Hålls hela dagen och ger min torra hud massa fukt samtidigt! Lite puder måste jag nog toppa med för att inte bli glansig men annars är den perfekt. Kostar dryga tio euro. Rekommenderas! Och nej, jag är inte ens sponsad ;-)

Garnierns nya mirakelkräm!

6 kommentarer:

  1. Vet du, jag fick ett litet prov av den häromdagen, och tänkte också att "wow!"- ska definitivt skaffa hem mer av den, var supernöjd. Lagom täckande, dvs knappt alls utan mer bara utjämnande, och väldigt fuktgivande. Like!

    SvaraRadera
  2. Jag like:ar verkligen. Var lite skeptiskt först. Kan det verkligen fungera? Är det inte bara som en vanlig foundation? Men nej, den är så mycket mer. Och prisvärd dessutom.

    SvaraRadera
  3. Jag har gått en tid och funderat nu om jag skall ta och köpa Garniers BB kräm eller inte, jag har nämligen oxå ganska torr hud nu på vintern. Kiva att höra att du har varit nöjd med krämen.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Speciellt för torr hud tycker jag den är jätte bra! Meddela sen vad du tycker om du också köper den :)

      Radera
  4. Köpte den också för ungefär en vecka sedan och fattar inte hur jag har kunnat leva utan det tidigare. Jag tycker inte heller om att ha stora mängder smink på mej till vardags, så det här var ju helt super!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja helt super är den! Jag gillar den bara mer och mer för varje dag som går!

      Radera