onsdag 13 mars 2013

Succe på stan

Hipp Hurra! Vi klarade både Stockmanns, lite shopping och sushi på stan med Hubbe idag. Jag behövde varken amma på en toa eller svettas ihjäl på grund av gallskrikande bebis. Han sov sig snällt genom hela turen. Det var ju verkligen enklare än jag hade tänkt mig. Nu vågar vi nog oss ut flera gånger. Sånt här gör att ens föräldrasjälvförtroende växer massor :)
Mums med sushi!

6 kommentarer:

 1. Hih, minns nog den där nervositeten, men snart svirar du runt stan med bébén som om du aldrig gjort annat! Förresten,är du med? http://snigelnharald.blogspot.fi/2013/03/ska-vi-tillsammans-gora-varens-storsta.html

  SvaraRadera
  Svar
  1. Månne man inte vänjer sig :) Och jo jag är med. Skall genast ta och donera en slant!

   Radera
 2. En av vära första utflykter hemifrån gick också till lunchsushi - jag längtade så efter sushi efter graviditeten!
  I början var min taktik att alltid se till att bebin var proppmätt och hade ren blöja när vi åkte nånstans, då är sannolikheten större att man slipper skrikfest :)
  Nu ammar jag och byter blöja lite varsomhelst, det största problemet tycker jag är att alltid måsta fundera på var man ryms in med vagnen...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag längtade också såååå efter sushi hela graviditeten och gud så det var gott i onsdags!

   Det där med att rymmas in med vagn börjar jag också märka av, det hade jag liksom inte ens tänkt på. Men det är ju verkligen inte överallt som man kommer in med barnvagn. Trappor och dubbeldörrar och en massa hinder överallt..

   Radera
 3. Emma Nordplätt16 mars 2013 16:58

  Bra att du passar på att gotta dig i sånt du int fått på länge! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jamen exakt. Jag borde få äta suhsi varje dag, så länge som jag varit utan.

   Radera