torsdag 8 augusti 2013

Selektiv natthörsel

Det är så konstigt. När jag sover om natten vaknar jag direkt ifall Hubbe piper till, rör på sig extra mycket eller börjar gråta. En vanlig natt brukar jag stiga upp två-tre gånger för att sätta tutten i hans mun och trösta så han somnar om. Aldrig några problem att vakna. Men på morgonen så vaknar jag inte ens av Makens väckarklocka, fast den piper högt och länge och han snoozar flera gånger innan han stiger upp. Jag bara sover, eller tills Hubbe vaknar och börjar flaxa med sina små ben vill säga, vilket brukar ske ungefär en halv timme efter att väckarklockan ringt första gången.... Hur kan man ha så selektiv hörsel när man sover undar jag bara?!

4 kommentarer:

 1. Samma här! :D jag vaknar av det lilla pytteljudet som uppstår när Molly tappar tutten på natten. Men makens väckarklocka hör jag inte! ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha! Bra att veta att jag inte är den enda med denna konstiga hörsel :)

   Radera
 2. Ja selektiv var nog ordet!! Men här är det maken som hoppar upp (bara ca en gång per natt) när Leon ligger på mage och inte kan vända sig tillbaka. Vardagsmorgnar får Leon gnälla ganska mycket innan jag vaknar ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Min Make vaknar inte fast vad! Men på vardagsmorgnar brukar han ta upp Hubbe eftersom han själv stiger upp och leka med honom en stund innan han far till jobbet, så då får jag dra mig en stund till. Skönt!

   Radera