torsdag 20 februari 2014

Kalasinspis

Om bar några dagar har vi en ett-åring i huset. Jag kan inte förstå det. Att vi fått har Hubbe hos oss redan i ett år. Kalas skall det givetvis bli. Men eftersom hans födelsedag är mitt i veckan så har vi flyttat firandet till veckoslutet efter. Jag vet nog redan ganska långt vad vi skall bjuda, hur jag skall pynta och vad som måste fixas. Men det är ändå kul att kolla runt för inspiration.
Kanske jag skulle testa laga cakepops för första gången?! De ser så fina ut. Pompoms och vimplar skall vi givetsvis dekorera med :)
Så fina cupcakes och underbart söt kaka!
Jag gillar allt! Fast jag skulle då kanske inte köra på rosa utan med turkos/blått kanske :) Så smart idé med den stora ettan på bordet.
Stjärnor skall det komma på Hubbes kaka också har jag tänkt. Och vimplar! Lite kombination av dessa två med andra ord.
Jag skulle vilja ha ballonger som flyger! Men det är så svårt att få tag på helium att jag det nog får bli... Bilden till vänster är annars också helt ljuvlig, jag älskar färgerna. Till höger fina tips på eget kalaspyssel... Jag gillar elefanter!

3 kommentarer:

  1. Vi hade ballonger med helium på 1-års kalaset! köpte ett färdigt paket från teknikmagasinet som inte var SÅ farligt dyrt. Innehöll helium och ballonger också. Såg att de fortfarande har kvar av samma set.

    SvaraRadera
  2. Skall du baka kakan själv eller blir det en som ni beställer? Funderade nämligen på dekoreringen av den, har du fixat med marsipan eller annan liknande? Jag har aldrig testat, men skulle gärna, så tar gärna emot tips om du fixar dekoreringen själv och den blir likanade som på bilderna (fast kanske inte helt så superutmanande;))

    SvaraRadera
  3. Jag blev sugen på att desta nån version av dessa, verkar lätta http://familjen.ratata.fi/blogg/article-54319-324397-kalas-gott?offset_54319=10 Man kan säkert variera smaken med olika kex osv!

    SvaraRadera