måndag 3 februari 2014

Tävling

Jag tänkte att jag startar igång denna vecka med en liten bloggtävling. Den första någonsin på denna blogg. Spännande! Jag sydde ju vimplar till Hubbes rum för några veckor sedan. Eller faktiskt så sydde jag två. Men då jag hängde upp dem märkte jag att det nog är finast med bara en. Två blev en för mycket. Så nu tänker jag lotta ut den extra till någon av er. 


För att tävla behöver du bara kommentera inlägget med en kommentar. Vill du ha dubbla lotter så kan du ännu tipsa om tävlingen i din blogg/på facebook! Skriv då i kommentaren att du också tipsar så att jag inte missar det i misstag. Hubbe drar en vinnare nästa veckas fredag, på alla hjärtans dag. Lycka till!

Vimplarna är ca. 3,3 meter långa och passar till exempel i ett barnrum.

27 kommentarer:

 1. Jag har så länge tänkt sy vimplar till Valters rum men aldrig har jag tid, skulle bli jätteglad över att vinna (dina ser dessutom väldigt välsydda och snygga ut)!

  SvaraRadera
 2. Vi har en son som är född på samma dag som Hubbe, 25.2, så det skull vara jätteskoj att vinna dessa vimplar just passligt att pryda sonens rum med till hans 1 årsdag! Julgubben glömde att hämta en symaskin till vårt hem...kanske nästa jul :). Jättefina vimplar!

  SvaraRadera
 3. Du vet att jag inte pysslar och det får gärna finnas lite blått o grått i Enjas framtida rum så jag är med med en lott och håller tummarna för mig själv :). Fina!!

  SvaraRadera
 4. Hehe, det här var ju roligt! Måste ju passa på o testa chansen ;) Fina blev dom, skulle nog säkert passa hemma hos dom flesta, men speciellt bra hos mig, hihi ;)

  H, Titi

  SvaraRadera
 5. Vad roligt med tävling! De där skulle vara så fina till Jons rum och på hans ettårskalas.

  SvaraRadera
 6. Oj vad fina vimplar du har sytt! Väntar vårt första barn, bf 13.4. :) Jag håller på och fixar "babyhörnan" i vårt sovrum och vimplarna skulle passa så bra där.

  h. Camilla

  SvaraRadera
 7. Jag är tvungen att prova lyckan jag också :) Vimplarna är jättefina och skulle passa utmärkt i sonens nymålade rum :) Tack för en trevlig blogg!

  SvaraRadera
 8. Hmm... dessa vimplar skulle passa bra inför mitt nästa projekt, Kisrum vol 2.0 :) Nu måst jag ju bara överväga om det ökar eller minskar min sannolikhet att vinna om jag delar med mig av din tävling på min blogg :D

  SvaraRadera
 9. Jag vill också vara med! :D Bara för att jag inte kan sy vimplar själv (inbillar jag mig) ;) Så tipsar jag på fb också så har jag dubbelt så stor chans ;)

  SvaraRadera
 10. Heidi Elisabet3 februari 2014 22:25

  Är med, jag också! :)

  SvaraRadera
 11. Oj! Ända sen ja såg dina vimplar första gången bestämde ja att såna ska min son också få så de här skulle passa bra.

  SvaraRadera
 12. Jag vill också vara med! Vimplarna skulle bli superfina i sonens blivande rum, när det nu någon gång blir klart :)

  SvaraRadera
 13. Vill också vara med i tävlingen :)

  Glömde ju svara på ditt svar angående nattamningen som jag ställde tidigare :) Vi flyttade ju lillebror till storasysters rum och första natten var ganska jobbigt, mannen tog den. Men sen blev det bättre, några nätter grät han mera och det tog tid att få honom nerlugnad, när han såg mig blev han ledsen då han inte fick mjölk. Men det har gått mot det bättre :) Nuförtiden nöjer han sig med tutten och ibland har han fått komma och sova med oss, men ingen mjölk. Hoppas det fortsätter så. Nu har han dock vaknat några mornar kl. 6.30, vilket inte är så kul för en morgontrött människa som jag :D

  Nä, vi var säkert inte på samma avdelning på Kvinnokliniken. Jag var i ett rum som var för oss som "var utan barn", d.v.s. som behövde vård efter förlossningen. Lillebror vårdades först på Kvinnoklinikens "övervakning", men sen flyttades han till K7:an på Barnkliniken.

  SvaraRadera
 14. Jag vill också tävla om dom fina vimplarna! Dom skulle passa utmärkt i Viggos nya rum :)

  SvaraRadera
 15. Vill också vara med! Fin! Har "pinnat" liknande på pinterest o skulle gärna sy själv men har ingen symaskin och är inte så händig av mej. Vi har också en litrn pojke :)

  SvaraRadera
 16. Vimplarna skulle passa fint i min dotter Sagas lekstuga! :)
  -Karin-

  SvaraRadera
 17. Vilken fin vimpel.Är gärna med i utlottningen.Tipsar också på fb.H.Lena lena_girl84@hotmail.com

  SvaraRadera
 18. åh, va underbara! har inget barn men skulle gärna lägga dem i vardagsrummet i nya huset! h. hanna vaasa

  SvaraRadera
 19. Uj, uj! Vill också vara med och tävla! Har bf 31.5. :-)

  -Michaela-

  SvaraRadera
 20. Ååååh, min bästa vännina väntar pojke om några veckor, skulle bli en ljuvlig present! Hoppas hoppas och jag håller alla tummar och tår att jag vinner :) /Linda

  SvaraRadera
 21. Vilka jättefina vimplar! Jag vill gärna vara med och tävla om dem. :) De skulle passa riktigt fint i Cedrics rum.

  SvaraRadera
 22. Så många medtävlare med fina användningsområden :) Jag bloggade nu också om det så kör med två lotter då :) http://jooles.ratata.fi/blogg/article-47540-347659-kisrum-20 Heja Hubbe, välj oss!

  SvaraRadera
 23. Fina! Dom vill vi gärna vinna! :)

  SvaraRadera
 24. Deltar gärna i tävlingen. Vimplarna skulle passa perfekt i sonems rum, eller varför inte ovanför lillebrors, bf i slutet av maj, vagga.

  SvaraRadera
 25. Klart jag vill vara med i utlottningen!:)

  SvaraRadera
 26. Oj vad dom är fina. Vi är på väg att flytta i slutet av mars och vimplarna skulle passa pefekt i våra söners nya rum. Hoppas jag vinner :)

  SvaraRadera
 27. Jättefina vimplar, jag vill också gärna vara med i utlottningen! :)

  SvaraRadera