söndag 23 februari 2014

Söndagssummering

Söndag. Tänkte summera veckan och veckoslutet lite. Även om det nu inte finns allt för mycket att summera eftersom halva veckan gick i magsjukans tecken. Efter tillfriskning har vi dock hunnit med en del. På fredag hade vi babyfritt och Maken, jag och hela hans familj gick ut och äta samt på Michael Bublés koncert. Väldigt bra koncert, god mat, trevlig kväll och Hubbe hade också haft det hur bra som helst med Mormor och Morfar här hemma. Igår hade vi sen typsisk lördag med familjemys, lite uppköp i olika butiker och så tittade vi på OS-hockey förstås. Idag har jag varit på lenkki. Typ den andra för i år, så ni kan tänka er att det var tungt och jobbigt. Men det skall det bli ändring på har jag tänkt. Minst en gång i veckan istället för en gång i månaden i fortsättningen. Min kondition är verkligen i botten. Men jag vet att efter ca fem-sex lenkkin så känns det redan lättare och roligare igen. 
Vardagsrummet denna söndag.

2 kommentarer:

  1. Önskar att ja kunde va där springa me dej eller tvärtom! Keep it going sister! ;) Här är det pakko att röra på sig, annars skulle jag snabbare än blixten börja rulla fram :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag börjar nog bli nära rullstadiet också med bara finsk mat, haha! Sku sååå behöva lite springsällskap så det säkert skulle bli av. Men jag skall nog kämpa lite mer nu har jag bestämt :)

      Radera