tisdag 18 februari 2014

Magsjuka

Puh! Jag börjar se ljuset igen. Det har nämligen varit riktigt mörkt för min del sen i söndags kväll. Jag har nämligen varit magsjuk, så magsjuk som jag aldrig varit tidigare i mitt liv. Fi fan alltså. Som tur kunde maken stanna hemma igår och jobba hemifrån och samtidigt sköta Hubbe. Jag kunde just och just flytta mig från sängen till soffan utan att spy. Hur gör man om man är ensamstående och blir sjuk!? Det går ju inte. Jag skulle på riktigt inte ha klarat det. Nu håller jag tummarna för att det värsta är över och att frukosten skall hållas i. Hittills verkar det lovande även om jag nog inte känner mig helt på topp ännu heller... Som tur har ingen annan i familjen smittats så kanske detta var p.g.a. något jag ätit?! Det skulle vara hemskt om Hubbe skulle få spyttis. Så håll tummarna att så inte kommer ske.

Så här har jag sett ut och känt mej sen i söndags... Blä---

8 kommentarer:

 1. Oj nej krya på dej snabbt gumman! Kramar från mig å Matte!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Kramar tillbaka, eftersom ni är så långt borta vet jag att jag kan krama er utan att smittas ;-)

   Radera
 2. Ush fy blä! Hoppas du kryar på dig nu!

  Molly hade ju magsjuka, och det var heller inte roligt alls! :( Hon blev så mager och blek och bedrövlig då hon bara spydde och spydde! Hoppas lillkillen klarar sig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo jag håller alla tummar och tår för att inte Hubbe skall drabbas. Så som jag mått så hoppas jag faktiskt inte att ens min värsta fiende skall må någonsin!!

   Radera
 3. Huu, krya på dig! Det kan ju vara en och annan som var på kalaset som blivit sjuka då. Många människor (barn) på ett och samma ställe, så sprids bobbor snabbt, fick vi erfara just innan jul då vi var på en glöggbjudning. Låg i magsjuka julhelgen och julen fick vi fira några dagar senare istället. Alla som var på bjudningen blev sjuka.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Talade just med värdinnan, åtminstone festföremålet hon och hennes far hade alla spytt. Hua! Hoppas det inte är fler... :/ Så typiskt, just då man har kalas alltså!

   Radera
  2. Usch då! Och magsjuka och gravidtet är ju inte en rolig kombination heller. Typiskt då det är kalas ja. Så tråkigt.

   Radera
 4. Huu, krya på dig! Jag var magsjuk förra våren då gubben var på arbetsresa. Hemma ensam med två barn och lyckades inte hålla ner varken mat eller dricka i fem dagar. Svärrisarna tog barnen en dag, men sedan blev dom sjuka. Vi kände att vi levde om jag säger det så...

  SvaraRadera