torsdag 13 augusti 2015

Bilmattan

Hubbe älskar att leka med bilar. Han har en låda med säkert 30 stycken småbilar. En bilmatta tyckte jag därför att han skulle få till sina lekar. Men alla jag hittade var i skrikiga hemska färger; orange, knallgrönt och turkost. Inte så snyggt och passar inte heller in hemma hos oss så där färgmässigt. Dessutom var materialen i mattorna ofta konstfiber och kändes plastiga. Tills jag äntligen hittade världens finaste bilmatta inne på H&M homes hemsida. Jag hade drömt om den ända sedan Danni bloggade om mattan vid julen. Men den är typ omöjlig att få tag på. Så fort den kommer in i nätbutiken så säljer den slut. Men jag lyckades klicka hem en i tid, hurra! Här finns en liknande, men betydligt dyrare variant. H&M homes matta är dessutom i bomull. Och den är till och med så snygg att den för tillfället får pryda vårt vardagsrumsgolv, eftersom det är där det oftast leks billekar. En "vanlig" bilmatta skulle jag aldrig ha framme i vardagsrummet. Men denna stör inte alls.  
19,90€ tycker jag är riktigt skäligt pris dessutom.
Här körs det med lastbilar, racerbilar och betongbilar så gott som dagligen.
Den här fina trä-taxi-bilen är förresten ett annat fyndtips, hittas för 2€ på Tiger!
Snyggaste bilmattan som finns i mitt tycke. Och Hubbe gillar den också!

6 kommentarer:

 1. Alltså vet du, jag trodde faktiskt att du hade sytt den själv! Men jättefin är den! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha! Jag tar det som en stor komplimang. Kanske det inte ens skulle vara helt omöjligt att sy något liknande själv?! :)

   Radera
  2. Ja, den ser ju relativt enkel ut? Garanterat skulle du ha fixat det. Och ja, absolut en komplimang!

   Radera
 2. Neeej!! Hur lyckades du? Jag har kollat efter den här sen Danni bloggade, men utan resultat. :( o förresten så tycker ja att hm:s är snyggare än den andra! Men jag har kommit på ett sätt att kringå de fula trafikmattorna: play 2 learn:s trafikpussel!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hade bara sjukt bra tur. Också jag har kollat nätbutiken med jämna mellanrum och så en gång råkade den bara finnas inne :) Är trafikpusslet alltså sådana där stora skumgummi pusselbitar med vägar på eller?!

   Radera
 3. När fick du tag på den? Jag har också kollat hm home nästan dagligen! I juni mailade jag hm och frågade när de får mer in av mattorna men svaret var att ingen vet!!

  SvaraRadera