måndag 31 augusti 2015

Sista augusti

Sommaren sjunger på sista versen. Det kändes i luften i morse tycker jag. Att det är höst imorgon. Jag gillar hösten. För mej är det en tid för nystart. Lite som nyåret. På hösten har jag alltid en massa planer och funderingar för hur jag skall uppdatera mej själv till en ännu bättre version av mig själv. Jag gillar också vardag och rutiner och nu är hög tid att försöka få in lite nya rutiner i livet. En av mina mål denna höst är att ordentligt ta tag i träningen. Jag har bland annat nu blivit medlem i ett gym för första gången i mitt liv (räknar inte yliopistoliikunta och testveckor som riktigt gym). Målet är att komma iväg minst två gånger i veckan. En vardagskväll har Maken lovat ge mej ledigt per vecka och sen en gång på veckoslutet. Utöver det hoppas jag också komma mej ut och springa en gång. 

På matfronten är det också nya tag. Eller egentligen började jag redan lite smått i augusti. Jag bröt nämligen äntligen mitt sockerberoende som jag haft under hela graviditeten och sommaren. Hela augusti (eller fram till dopveckan i alla fall) var jag utan sötsaker. Så skönt att slippa suget. Så det skall jag fortsätta med. Sakta men säkert tänker jag också försöka minska på kolhydraterna i kosten, Eftersom jag ändå helammar så behöver jag nog kolhydrater men lite mindre pasta och bröd får det nog bli. Målet är att få bort alla extra graviditetskilon fram till jul. Det skall nog gå. Kom an bara hösten! Jag är redo. 

Träning

Jag måste nog uppdatera min träningsgarderob lite innan jag vågar visa mej på gymmet har jag på känn....Jag behöver i alla fall nya inne-träningsskor, en college och några t-skjortor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar