onsdag 14 oktober 2015

Onsdagsfunderingar

Lite höstfärg på mina nejlikor just nu. Tycker de är så fina. Nejlikor är också bästa snittblomman eftersom den håller i veckor!
Onsdag idag, visst!? Inget inbokat idag. Det behövs. Början av veckan har vi haft lite för mycket. Eller inte för mycket, för jag gillar när det är fullt upp emellanåt, men nu känns det att jag bara vill ha en tom dag idag. Lillasyster sover på sin andra (!) timme ute på balkongen. Jag har städat undan det värsta kaoset här hemma och tagit fram symaskinen istället. Jag har några små projekt som jag vill ta tag i. 

Ingen i den finlandssvenska bloggosfären har väl heller missat att det vankas Bloggala i november. Och nu är nomineringen öppen. Eftersom Lillasyster ännu är så liten och jag ammar så blir det nog inte någon gala för mej i år. Det skulle liksom kanske gå om jag skulle ta med mej hela familjen till Vasa men det känns lite jbbbigt. Tyvärr, tyvärr!! Jag älskar ju dylika bloggtillställningar och det verkar bli en helt fantastisk kväll. Jag är minst sagt imponerad av Maria och Ida-Marie som fixat allt. Så driftiga tjejer att jag känner mej som världens latmask i jämförelse. 

Själv nominerade jag just mina favoriter, men det var svårt. Jag läser liksom inte så många skönhets-, hälso- eller fotobloggar och inte är jag så inne då det kommer till finlandsvenska författare och mediepersonligheter heller?! Och inte vet jag riktigt heller i vilken kategori jag själv riktigt passar?! Helst då årets blogg, hehe. Eller familjeblogg? Eller kreativa blogg? Nja, jag saknar fortfarande kategorin årets mest ljusröda blogg. Då kanske jag skulle ha en chans. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar