tisdag 8 maj 2012

Sockerberoende

Hela hösten åt jag strikt lchf-kost med väldigt lite kolhydrater och absolut noll socker. Till julen löste jag lite på mina principer och nu i vår så kan man nog inte direkt kalla min kost lchf. Det har blivit allt för mycket godis, rakettispagetti, pizza, mc donalds och annat onödigt. Tack vare mina något så lunda regelbundna springturer syns som tur inte mina synder på vågen. 

Nu är det dock slut på onödigheterna. Jag känner att jag återigen fått ett hemsk sötsaksberoende. Vid tretiden på eftermiddagen börjar det smyga sig på för att då jag kommer hem lite efter fem vara ohanterbart. Efter måltider blir jag också lätt sötsugen. Inte bra. Så nu blir det sockerdetox. Strikt kur i tre veckor och lchf morgon middag kväll. Om tre månader är det dessutom vårt bröllop och då vill jag ju dessutom se så bra ut som bara är möjligt.

Träningen skall också trappas upp har jag tänkt (jess, orkade upp på en lenk i morse, känns sååå skönt, första efter vappen faktiskt). Två springturer och ett annat pass med ex. yoga eller timme. 

Brölllopsformen 2012 här kommer jag!4 kommentarer:

 1. Jag MÅSTE få den där chokobiten efter middagen, MÅSTE.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nå om du klarar av att hålla dig till bara en bit så är det okej. Problemet med mig är att jag sen måste äta tio till... Så bättra att låta bli och avvänja sig istället :)

   Radera
 2. Lycka till ! Bra går det. Samma meininki här. Super god LCHF mat har jag redan ätit en tid men lovat mig själv att vara lite strängare för jag har oxo bröllop på kommande :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jag har googlar och letat en massa matinspis nu så detta skall nog gå bara bra :)

   Radera