tisdag 30 september 2014

Min nya kaveri

Min nya bästa kompis. 
I födispresent av mina föräldrar fick jag något jag drömt om redan en tid. Nämligen en robotdammsugare. Jag är ju som jag även tidigare nämnt på bloggen, sannerligen inte något stort fan av att städa. Och att dammsuga hör till det värsta då det kommer till städandet. Redan att få ut den jäkla mackapären ur städskåpet får ju en på dåligt humör. För någon vecka sedan fyndade jag sedan denna Samsung på -50% på Musta Pörssis utförsäljning. Inte illa! Och som bäst håller den på att premiärstäda. Det tog ett tag innan jag fick tummen ur och installerade mojängen nämligen. Jag är nog medveten om att roboten inte klarar av att dammsuga hela vårt hem till hundra procent. Hörn, lister och bakom möbler måste jag nog dammsuga själv också i fortsättningen. Men den jobbiga vardagsdammsugningen kommer nog roboten få sköta i fortsättningen. Jag har tänkt programmera den så att den dammsuger då vi är borta på jobb och dagis. Nedre våningen en dag och övre en annan. Så skönt. Skall återkomma med utförligare recension då jag använt min fina lilla robot i några veckor. Än så länge älskar jag den!

4 kommentarer:

 1. Jag avskyr också att dammsuga. Särskilt i tre våningar med en massa trappor emellan. Därför tror jag också att en robotdammsugare inte skulle funka hos oss. Skulle säkert flyga nerför trapporna :( Vill gärna höra hur effektiv den är!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kom med två stycken "elektriska portar" som man kan sätta upp just vid trappor så den inte faller ner! Denna modell borde annars också se trappor och inte falla ner i alla fall. Efter första användningen är jag i alla fall riktigt nöjd. Den fick absolut bort det värsta :)

   Radera
 2. Väldigt intresserad av recension av hur manicken sköter sig, vill så gärna ha en! Fast vi bor smått så tror jag att den här sku minska på min ständiga irritation över att det ALLTID finns damm o smulor o sånt överallt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hittills är jag nöjd :) Inte dammsuger den perfekt, men nog nästan bättre än vad Maken gör, haha!

   Radera