måndag 22 september 2014

Uppgradering vid matstunderna

Vi har varit väldigt nöjda med Playtrayn som fästs på Stokke Trip Trap-stol i över ett år nu. Men i och med att Hubbe äter allt mer själv, har den vita brickan blivit allt smutsigare (skulle jag nu välja färg på nytt kan jag säga att jag inte skulle välja vit...) och allt svårare att rengöra. Det kändes som att en bordstablett skulle kunna vara fiffigare för våra behov just nu. På http://www.playtray.fi har de också de härliga KG-design-tabletter i silikon till salu. Jag beställde en ljusblå molnformat till Hubbe och den är så fin. Nu vill jag ha också en vit och en grå molntablett... Och en i bilform! Tabletten är mjuk men hålls på plats. Den är urenkel att torka av, diska och man kan till och med sätta den i diskmaskinen om det så skulle krävas. Plus att den är snygg. Sånt är också viktigt tycker jag... Inga skrikiga plastiga Cars-tabletter på mitt matbord tack!
Se nu bara så fin den är!
Nam nam, gurka och morot säger Hubbe!
Fin och funktionell. Viktigt då det kommer till barninredning tycker jag.
I samarbete med Playtray.fi får också du nu -10% rabatt på alla KG-design produkter i deras webbshopp. Skriv in koden "HANNA" vid beställningen för att få rabatten. Koden är ikraft fram till torsdag 25.9.2014. Jag själv är sjukt sugen på en till tablett, en vit moln, eller en grå bil! De söta ljuslyktorna skulle också passa fint på soffbordet i höst!

5 kommentarer:

 1. Oj, den där har jag helt glömt bort, bästa tabletten! Har den i svart nånstans och måste söka fram den åt L! Vi har oxå playtrayn men orkar inte använda den hela tiden då det känns som att stolen tar så sjukt mycket plats då den är på.
  /ia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker nog om playtrayn, men den har bara blivit så smutsig... Men tabletten är så bra! Bara att skölja lite så är den ren igen :)

   Radera
 2. Jag beställde faktiskt en, har varit sugen länge men aldrig riktigt fått det gjort. Nu funderar jag om jag beställde samma färg, jag beställde Aqua hoppas den är så där härligt turkos som den ser ut på bilderna!

  Ang. Playtrayn så skulle jag så vela fortsätta använda den men Kisen vill upp och ner själv så det börjar bli lite ansträngande att vakta honom. Själv brukar jag ta loss playtrayn ibland och duscha av den. Enklast tycker jag :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi har den ljusblå, men den i aqua ser också härlig ut! Tycker denna är så bra. Har ni också en vit playtray? Vår har såna fläckar som inte går bort fast hur man än duschar och tar med vansih....

   Radera
  2. Ah, nä. Vi har den transparenta. Men jag brukar också alltid ha våtservertter brevid när Kisen äter så brukar torka upp det mesta så gott som direkt. Så mina fläckar är mest intorkad gröt som jag är för lat för att skrubba bort :P På något sätt tycker jag att den vita verkar mer porös, kanske den suger upp mer färg! Men jag ska akta mig för att låta tomatsås bli kvar på den i alla fall för säkerhets skull, nu när jag fick en ny skinande ren.

   Radera