torsdag 11 september 2014

Prommis

Ut på tur, aldrig sur! Härligt varmt septemberväder var det också. Jag hade alldels för mycket kläder både på mig och Hubbe.

Vi behövde luft! Både Hubbe och jag. Så det blev en lååång promenad denna förmiddag runt våra hoods. Lite på fem kilometer totalt, skönt för denna kropp som äntligen börjar känna sig mindre flunssig. Promenaden var också en riktig jackpot för Hubbe, vi gick förbi tre olika byggarbetsplatser så vi såg säkert fem grävskopor! Lastbilar och bussar körde det förbi oss säkert tiotals. Till råga på allt såg vi dessutom en helikopter. Flera hundar mötte vi också. Det enda som fattades var en ambulans eller brandbil med blinkarna på. 


Det var ännu lite disigt när vi gick förbi sjön som vi bor alldeles nära. Så vackert. Tänk att man kan få vyer som det här fast man bor alldeles nära stora vägar och nära till centrum!
Sååå spännande. Denna grävskopa hällde dessutom en massa stora stenar i ett lastbilsflak. Det pangade och hade sig och Hubbe var så fascinerad. Vad är det med småkillar och stora fordon?!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar