söndag 29 augusti 2010

Bra dag!

Hejhej!

Härlig söndag. Vi sov läääänge efter att ha kommit hem sent igår natt från födelsedagskalas. Jag har dock mått som en prinsessa eftersom jag körde hem och endast drack bubbelvatten igår :-) Skönt idag. Efter lite långt läsande av husis, tittande på lite madventures på datorn och morgonte så gick vi ut på en promenad för att piggna till och få lite frisk luft. Och jag måste nog bara konstatera att Drumsö är sååå fint. Bara femhundra meter från var vi bor så är det redan full skärgård. Vi gick alldeles längs med stranden. Hoppade på klippor och stenar. Gick på prassliga löviga stigar i skogen och bara njöt av vågklucket. Så härligt och så vackert. Jag älskar den finska skärgården. Dumt nog så hade jag förstås inte kameran med mig så jag kan inte visa hur fint det var... Dessa bilder har jag hittat genom att googla...

Runt hela den här udden gick vi längs med stranden. Casinostranden och vårt hus finns alltså till höger utanför bilden (bild lånad härifrån).

På vissa ställen är det så här fint! Fast vädret var ju inte så här idag soligt och somrigt idag... Men vackert var det i alla fall.( bild lånad härifrån)


Nu skall jag svänga ihop en pannkaka har jag tänkt. Vi har en liter mjölk som går ut idag och det känns ju onödigt att bara slänga bort.

Kramar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar