fredag 14 februari 2014

Mammabrunch

När jag var gravid gick vi en föräldraförberedelsekurs hos Folkhälsan. På kursen träffade vi några underbara blivande föräldrar. Då vara babysar sedan fötts så tillfrågades vi om vi ville fortsätta som en testgrupp för en kurs för nyblivna föräldrar. Det ville några av oss, och även efter att kursen tog slut har vi fortsatt träffas med ungefär en månads mellanrum. Det är så härligt att ses, prata av sig och se hur barnen leker och utvecklas. Extra roligt eftersom barnen verkligen är så jämngamla. En av flickorna är till och med född på exakt samma dag som Hubbe. 

Idag hade turen kommit på mig att ordna träff i form av brunch. Brunch är nog den bästa av alla måltider tycker jag. Jag bjöd på smoothie, nybakt bröd, ostar, parmaskinka, fruktfat, croissanter och sylt. Så gott och ännu härligare att riktigt få prata av sig!
Hjärtservetter vändagen till ära!
Jag gillar Danerolls Croissanter som man kan köpa i form av deg på burk. Lätt att snurra ihop och sätta i ugnen så får man frasiga nybakta croissanter hemma!

4 kommentarer:

 1. Åh, nu blev jag enormt sugen på brunch, fast klockan är över elva på kvällen :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha! Brunch är bäst. Och jag tycker nog man borde kunna bruncha dygnet runt ;-)

   Radera
 2. Vi är också en grupp mammor (kanske ni är både mammor och pappor?) som träffas en gång/månad på kaffe hemma hos varandra för att prata av sig lite och låta barnen leka. :) De är också jämngamla (både barnen och många av oss mammor), så det är extra roligt ju! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi har bara Mammor, men det skulle absolut vara kul och välkommet med Pappor också förstås :) Mammaträffar är bästa träffarna när man är mammaledig tycker jag :)

   Radera