måndag 29 september 2014

Måndag

Måndag och återigen hemma med krasslig, snorig liten. Jag hade tänkt att jag skulle hinna få gjort något här hemma på samma gång, men det är bara att glömma. Det är famnen och Mamma som gäller till 100% för Hubbe när han känner sig ynklig. Men han går förstås före tvätthögar och dammtussar alla gånger. Som tur har han inte feber så lite energi för lek emellanåt finns det åtminstone. Hoppas på bättre mående imorgon. Det är aldrig roligt med flunssa!

2 kommentarer:

  1. Jag är nyfiken på hur ni bestämmer vem som är hemma med Hubbe då han är sjuk? Vi har ännu inte behövt ha den diskussionen som tur, men tror att det kan vara svårt att värdera vems dag som är "viktigare". Tycker det skulle vara roligt att läsa lite om hur ni delar på sånt nu när ni båda jobbar!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hm. Vi har nog inte ens diskuterat det tror jag. Mitt jobb kan skötas av andra då jag är borta, emedan makens inte kan det. Ibland har jag förstås möten, skolningar etc som jag måste vara på och då får nog han stanna hemma om Hubbe skulle råka vara sjuk en sån dag, förutsatt att han inte har något dödviktig då han också. Men annars är det jag som har lättare att vara borta. Däremot kan Maken nog jobba hemifrån, något jag inte kan... Om vi skulle vara lika "oersättliga" på jobbet bägge två så tror jag att vi skulle försöka dela lika! Och då skulle förstås den som har något viktigt på jobbet den dagen gå på jobb.

      Radera