måndag 8 juni 2015

Dagarna går...

Dagarna går här i bubblan. Idag blir visst Lillasyster redan elva dagar gammal. Hon verkar nog vara en riktigt snäll baby så här långt. För fjärde natten i rad sov hon fem timmar i ett sträck. Jag tackar och tar emot. Ammandet går också jättefint. Ammandet med Hubbe gick också bra, men jag vågade ändå inte hoppas på att det skulle funka lika fint nu också. Men jag tycker nästan det går ännu bättre. Lillasyster är hungrigare än vad Hubbe var så det gör det liksom ännu lättare. Nog är kvinnokroppen allt bra fantastisk. Först kan man växa ett barn inuti sig i nio månader, sedan föda det och därefter ännu mata barnet med allt det behöver de första månaderna. Jag kan inte fatta att min kropp klarar av det!
Babynestet har varit guld värt här hemma och hon sover gott i det om dagarna. Perfekt också med handtagen så kan jag lätt ta med henne då vi byter våning. 
Annars har Lillasyster och jag mest hållit oss hemma. Hon är ju faktiskt inte ens två veckor gammal ännu. Och jag födde ju barn för lika kort stund sen, så kanske det ändå är det kloka. Även om jag nog känner mig fit for fight och börjar bli lite rastlös så småningom... Hubbe och Maken däremot har sysslat med destu fler spännande äventyr. Angry Birds parker och båtutfärder.  Så Hubbe går det nog sannerligen ingen nöd på trots den stora "chocken" i att bli storebror!

2 kommentarer:

  1. Var det skillnad på hur amningen kom igång efter snittet och nu efter vaginala förlossningen? Väldigt nyfiken och intresserad här på alla skillnader med tanke på eventuella framtida förlossningar :D

    SvaraRadera
  2. För mig har mjölken stigit på allvar den tredje dagen efter förlossningen båda gångerna. Så ingen skillnad om det var snitt eller vanlig! Annat än att det är bekvämare att amma utan ömmande ärr på magen :)

    SvaraRadera