tisdag 23 juni 2015

Till sommarhuset

Om några veckor bär det av ut till skärgården igen. Till huset som vi nu ett par somrar hållit på att fixa upp tillsammans med Maken, Makens föräldrar och några av hans bröder. Sakta men säkert håller det på att bli så fint. Förra året gjordes en lite lätt köksrenovering då alla handtag byttes ut och en köksö fixades. I år har matplatsen fått nya stolar och det har öppnats upp en dörr till gästrummet där Hubbe skall sova. Själv är jag ju inte så där värst händig då det kommer till större renovering, men måla och köpa fina ting är jag bra på. Pyntet och finesserna så att säga. I år har jag, av förklarliga skäl, inte riktigt hunnit gå i butiker och köpa fina saker men om jag skulle ha gjort det så är det här lite sånt jag skulle kunna tänka mig att skulle passa i sommarhuset!

Sommarkök

Blått och vitt. Mina favoritfärger i sommarhus. Rörstrandsmuggarna har vi redan två av och de är så härliga. Det stora fatet från Indiska skulle passa perfekt för sallader. Så fint! 
Sommar

Marina detaljer och lite rustikt. Så vill jag gärna ha det. Den randiga filten från Gant är ljuvlig. Bordet liknar lite det bord som redan finns på stugan som Makens farfar själv byggt. Så fint. En halmväska är både dekorativ och praktisk. 
Sommar

Solstol och hängmatta är ju nästan måsten på semestern. Fast i år kan det nog hända att jag inte kommer hinna använda någondera... Korgar, krokar och kistor är smart snygg förvaring. Lakanen skulle jag gärna sova i ute i skärgården. Skulle passa perfekt!

3 kommentarer:

 1. Hm vet int om jag lyckades kommentera med min telefon, men ljuvliga lakan! Dom vill jag ha...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo det verkar ha lyckats :) Och jag vill också ha dem. Men kanske lite onödigt att köpa lakan som iaf jag bara skulle använda på sommaren!? Från Ellos är de i alla fall.

   Radera
  2. Kanske inte onödigt om de håller 30 år av sommrar :D ellos har bra pris, köpte ett par lakan därifrån för två år sen som fortfarande är som nya dessutom.

   Radera