fredag 11 juni 2010

Fredag!

På måndag blir det flytt! Jee! Även om det har gått hur bra som helst att bo här hos Erics föräldrar skall det nog bli skönt med en egen lya igen. Och det skall bli skönt att komma åt alla sina saker... Jag kommer ju att kunna göra fynd i min egen garderob! Bra eftersom mitt konto gapar mycket tomt och det kommer väl inte att fyllas på heller inom den närmsta framtiden (om jag nu inte skulle vinna 7 miljoner på lördag förstås, vilket nog är ganska sannolikt eftersom jag har satt hela 4 rader!)

Vi försov oss lite idag igen... Hur kan det vara så skönt att sova?! Vi hade nog satt väckarklockan på 7.30 och snooza två gånger då. Sen satt Eric den på kvart före nie och samma sak hände förutom att han i misstag stängde av den efter en snooze... Sen vaknade vi halv 11. Hupsidupsi!

Middagen hos våra Thai-studiekompisar Henry och Helena var super trevlig. Vi fick god mat och gott vin och det var super kiva att få drömma sig tillbaka till resan... Lite annorlunda omständigheter att träffas här och inte på nån beach. Efter att kämppän är i ordning så måste vi ta och bjuda dem :)

Eftersom de lova cräp väder hela veckoslutet åker vi inte till lande utan det bli stan, kanske lite fodis-vm, flyttförberedelser och sånt istället.

Ha en härlig fredag!
Kramar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar