tisdag 1 juni 2010

Kreativitet

Jag längtar efter att få vara kreativ. Under snart ett hår har jag inte haft möjlighet att göra något kreativt alls. Det är nämligen lite svårt att göra det när man reser... Men efter flytten då skall jag låta kreativitet flöda minsann. Jag vill göra smycken (har flera nya idéer), måla tavlor, sy något roligt, fixa på balkongen (är trädgårdsarbete kreativt?!) och kanske till och med pröva mig på att sticka nånting fint till hösten.

Min dröm är att någon gång i framtiden bo i ett så stort hus att ja kan ha ett eget kreativitetsrum med syhörna, stort bord, staffli och fint skåp med tyger, tapeter etc. En moodboard skall jag också ta och göra nu efter flytten. Med massor bilder på drömmar och annat som inspirerar mig. Hoppas mina högt flygande drömmar också blir genomförda. Men jag tror nog, just nu har jag i alla fall massa inspiration.

Vid en sådan här arbetsplats skulle jag nog kunna vara jätte kreativ....

Ett likande skåp (fast jag skulle måla det vitt) skulle vara ljuvligt att ha för allt pysselmaterial!

Ljuvligt stort arbetsbord och fin anslagstavla/inspirations tavla bakom!

Nu skall jag läsa lite bok innan jag skall gå och sova. Imorgon har jag massor att göra!! Ha det bra!



1 kommentar:

  1. jo just dethär har ja planerat nu när ja faktiskt har ett tillräckligt stort hus!:) problemet är att när man har ett stort hus har man tillräckligt att göra så de blir ingen extra tid. (eller så e de min excuse) trädgårdsarbete borde göras(och jo, de e lite kreativt) men den ha vari så misskött så länge att de ren behövs proffessionell hjälp.. mitt blivande målarrum/mörkrum är ännu fullt me flyttlådor. ;)

    SvaraRadera