tisdag 29 juni 2010

Hejsvejs!

Guten Morgen!

Jag orkade inte blogga igår. Hade ingen inspis. Hoppas ni inte blev alltför besvikna ;-)

Midsommaren var mycket lyckad. Vi åt massa nypotatis, mina kakor gjorde succé, lekte roliga lekar, badade bastu, eldade midsommarkokko, dansade halva natten på gräsmattan och spelade beerpong. Jag försökte verkligen fota fina bilder, men det gick så där... Sätter nu in några i alla fall.

Det blev inte några. Det fanns bara en okej bild och det var denna... antagligen för att det inte var jag som tagit den. Typiskt! Jag måste gå på fotokurs!

På lördagen åkte vi sen vidare till kusinerna på Svartbäck och där var det också riktigt roligt. Jag är nog en midsommarmänniska. Jag älskar allt med midsommaren. Mest älskar jag sill, potatis, jordgubbar, blomkransar och lekar!

Igår fortsatte jag på slöandet. Marika kom hit och äta lunch varefter vi förflyttade oss till Casinostranden. Där blåste det dock massor så vi flyttade oss tillbaka till min bakgård. Där var det varmt och härligt. Vi solade hela eftermiddagen. Sen kom Matilda också hit och vi åkte till butiken och köpte middagsingredienser. Det blev mycket utsökt indisk tandoori. Mmmmm... Som tur blev det också lite över så jag kan äta det till lunch idag.

Nu skall jag ut och springa. Måste bränna bort all midsommarmat! Vädret är som tur strålande. Därefter blir det HC tentläsning hela veckan!

Puss och kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar