onsdag 28 december 2011

Nyårsinspiration

Om bara ett par är det dags för nyårsfirande. I år skall vi fira hos grannarna med temat klädkod coctailklänning. Tyvärr känns det inte riktigt nödvändigt att köpa en ny blåsa då halva mitt skåp består av klänningar som duger, men drömma kan man ju alltid. Så här skulle jag gärna gå klädd på nyårsafton!
nyår

Ljusrödd puffig drömklänning och svarta accesoarer. Skulle passa mig perfekt...
Nyår

Eller kanske en outfit med guld och svart. Sååå snyggt!

Nyårs

Silver och lila är inte heller en dålig kombination. 


Nyårsafton

Glittrigt passar för nyårsafton. 

5 kommentarer:

 1. Älskar dom alla, men guld/svara o lila/silvriga är mina absoluta favoriter! Dör så snyggt d e! Ångrar att jag valt mig för en "enkel svart" för nyår. Eller ja, svart with a twist men glitter o glamour vill jag ju ha!

  SvaraRadera
 2. De två första klänningarna skulle jag inte tacka nej till :D Superfina ju!

  Och fin blogg har du! Började följa den efter Bloggpriset och är väl lite fäst :)

  Ha det bra, kram! :)

  SvaraRadera
 3. Kiri- Samma här! Jag vill också glittra och glamoura! Den svart-guldiga är min favorit.

  Paula- Jag skulle inte heller säga nej, till en enda av ovanstående faktiskt... tror dock jag tänker köra samma klänning som på bloggalan! Och tack för fina ord om bloggen. Jättekiva att du läser :)

  SvaraRadera
 4. Den översta kombinationen önskar jag fanns i min garderob inför morgondagen... Så snyggt! Hm, kanske dags att kolla vad som hänger där i verkligheten...

  SvaraRadera
 5. MissStorm- Jag testade en massa klänningar igår men ingen kändes riktigt hundra :( Dessutom saknas en kofta i min garderob. Letade och letade igår men den finns ingenstanns! Irriterande. Jag satsar på hår och smink istället tror jag och hoppas på att ingen märker vad jag har på mig..

  SvaraRadera