fredag 23 maj 2014

Trollhåret

Jag har alltid haft tjockt och lite självlockig hår. Men nu efter graviditet och amning så har det blivit helt extremt. Det är så fluffigt och lockigt att jag ser ut som ett lejon. Eller som ett troll, minst! Lite jobbigt faktiskt. Att fixa till det, föna, platta och styla tar typ en timme så det är inte precis något jag orkar med. Till och med fastspänt i ponnysvans ser det ibland alldeles för burrigt ut... Volym-produkter är inte direkt något jag behöver om vi säger som så. Suck, såna i-landsproblem alltså! Har någon annan varit med om liknande post-preggo-fluff?
Mitt hår när man låter det självtorka efter tvätt... Helt crazy trollhår alltså

12 kommentarer:

 1. Välkommen till min värld! Och då har jag det ren så innan jag är post-preggo! Hur skall det bli sen...?!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kanske ditt hår får helt motsatt reaktion och blir rakt :)

   Radera
 2. Jaa! Precis sådär är mitt hår också! Har också alltid haft tjockt och självlockigt hår, men så som det är nu har det aldrig varit. Jag får använda hårinpackning som balsam för att överhuvudtaget få en borste igenom. Men snart skall jag boka tid till frissan och klippa av mig en stor del av risbusken :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. jag borde nog också gå till frissan har jag på känn, men det hjälper typ för en vecka och sen är det burrigt igen...

   Radera
 3. Jep... Du vet mina knutar och början till rastan. Hade aldrig hänt förr i mitt superhala hår! Helt på senaste månaderna har mitt hår dock börjat bli smutsigt i "normal" takt, då jag hittills inte behövt tvätta håret på många dagar. Synd.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mitt hålls nog fortfarande rent längre än innan tycker jag :) Så nånting positivt åtminstone. Och knutar får jag inte heller, bara fluff... Det måste vara sjukt jobbigt!

   Radera
 4. Jepp jepp jepp. Måst gå med mycket tätare mellanrum till frissan för att tunna ut håret. Det är ju verkligen inte gratis! Tidigare hade jag inga knutar men nu har det börja komma lite knutar också, kan de också månne vara hormonellt? Var till frissan för två veckor sen så håret är inte slitet. Ajukt stärande ilandsproblem!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och jag tycker inte heller att uttunningen mera hjälper lika mycket... Det måste väl vara hormoner bakom det hela!

   Radera
 5. Konstigt! Själv fick jag myckwt mörkare hår, men det är helt okej!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mitt har nog också blivit mörkare tycker jag. Men jag igen skulle gärna ha behållit min blondare ton... Fast det är ju nog lättare att åtgärda än burret!

   Radera
 6. Oj vet du, jag skulle faktiskt när som helst byta ut mitt tunna babyhår mot ditt burr :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja när det kommer till hår är det väl nästan alltid så att gräset är grönare på andra sidan :)

   Radera