söndag 6 juli 2014

D.C

Hi! Vi lever och har det bra. Livet och resan kom bara lite emellan för mitt bloggande. Vi har nu förflyttat oss upp till Washington D.C. Den ursprungliga planen att köra upp måste vi dock skrota eftersom det visade sig att det skulle ha kostat en hel halv förmögenhet att lämna bilen så långt borta från Florida. Så vi flög upp i torsdags istället. Som tur hade vi tidiga morgon biljetter. Många senare flyg ställdes in på grund av orkanen Arthur som har härjat här utanför kusten. 

Här i D.C bor vi hos våra vänner och de har hunnit visa oss runt på alla de viktigaste sevärdheterna. Igår fick vi också följa med på äkta amerikansk backyard barbeque 4th of July fest med redcups och beerkag och allt. Riktigt kiva även om det nog var ett tvåpersoners jobb att hålla koll på charmtrollet Hubbes hyss... Vi avslutade dagen med att kolla in maffiga fyrverkerier till USAs ära. Bra dag och stad att vara i på självständighetsdagen. 
Litet collage från vårt 4th of July firande!

2 kommentarer:

  1. Kul att ni var här i vår stad :) Vädret var också för en gångs skull skönt efter stormen. Och säkert ingen dum idé att flyga - när vi skulle tillbaka till DC efter att ha varit på stranden över July 4-veckoslutet tog hemresan 8,5 timmar (dock inkluderat stopp med åksjukt barn), istället för 3,5... Trafiken är halvkul kring högtiderna :p Hör av dej om ni kommer någon gång igen och hinner med en kaffe.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag gillade verkligen DC! Och jag tänkte på dej, undrade var ni bor och hur det är att bo där med barn och så! Trafiken hade vi inte ens tänkt på, men jag är nog säker på att det blev enklast så här på alla sätt :) Tror nog inte vi kommer till DC igen på en tid, men om du kommer till Finland i nåt skede så kan vi ju också ta en kaffe här!

      Radera