söndag 27 januari 2013

33 dagar kvar

Magen min igår! Den börjar vara rätt så stor nu tycker jag. Även om jag ligger lite under normalkurvan....
Nedräknaren informerar att det är 33 dagar kvar till BF. Det är ju knappt något alls. Men det gör inget. För nu har vi faktiskt så gott som allt vi behöver. Efter ett besök till Vaunuaitta på Drumsö igår så är de sista nödvändigheterna inhandlade. Om hen skulle födas imorgon så skulle vi alltså vara förberedda. Det känns skönt att veta. Även om jag nog hoppas att bebin hålls i magen ännu i minst tre veckor till!

6 kommentarer:

 1. Fin header du har fixat, läser oftast i Google Reeder så jag har inte sett headern tidigare!

  SvaraRadera
 2. :-) ett lite tips, köp inte för mycket av de minsta blöjorna. Ronja använde länge men Wilhelm hade efter ett paket redan vuxit ur dem... Lycka till!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi har bara köpt ett paket till att börja med. Det kan väl inte vara för mycket?! Blöjor finns ju som tur i varenda butik och den närmaste ligger ju bara ett par hundra meter från oss så det borde ju gå hur bra som helst :)

   Radera
 3. De är passligt :-) med ronja hade jag köpt 6 pkt..... som tur var hon så liten att allt blev uppanvändt....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj 6pkt?! Vi skulle nog inte ens få plats med så många tror jag :) Själv misstänker jag också att vår bebi kommer vara liten, då både jag varit det som bebis och magen är liten plus att det ser ut som att hen kommer komma tidigare ifall det blir snitt

   Radera