torsdag 17 januari 2013

Solen

Hela dagen har solen skinit och varit vacker. Har jag hört och förstått på bloggar, facebook och instagram vill säga. För jag såg nog ingen sol. Eller en liten glimt av den om jag lutade mig framåt och tittade ut genom fönstret på jobbet... Suck! Vintermörkret börjar ta mig och jag börjar sannerligen tröttna på snö och kyla. Som en liten ljusglimt kan nämnas har jag ju faktiskt bara fem dagar jobb kvar och sen kommer jag vara ledig på dagarna. Mammaledig. Det betyder väl att jag får chans att se lite sol live förhoppningsvis. Fast MAMMAledig betyder ju också att jag verkligen kommer bli en Mamma alldeles snart. Alltså det är nog fortfarande så overkligt detta med att bli Mamma, att vara gravid, att vi skall få en liten bebis. Jag kan bara inte förstå det, det vill inte gå in i min hjärna. Kanske jag bara ätit lite för mycket julchoko och det är därför magen känns så stor och svullen?! 
Jag vill att det skall vara lika ljust och fint som på vår bröllopsdag, även om nog solen inte sken sååå värst mycket just den dagen!

2 kommentarer:

  1. Men vänta tills det är riktigt nära förlossningen, då kommer omgång nummer två av "va?! Ska vi bli föräldrar?? Hur gick det här till??". ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag kan tänka mig! Tycker det känts så mest hela graviditeten :)

      Radera