söndag 6 januari 2013

Graviddagbok

Ända sedan jag fick veta om att det bodde en liten "Hubbe" i min mage har jag då och  då skrivit i min graviddagbok. Cirka varannan vecka ungefär har jag uppdaterat med min tankar, måenden och känslor. Både för att själv komma ihåg men också för att "Hubbe" själv skall kunna läsa om min tid med hen i magen. På vissa av sidorna har jag också lämnat plats för foton som vi tagit på magen, ultraljudsbilder och annat. De skall jag framkalla under mammaledigheten tänkte jag och sätta in. Ett fint minne att ha och se tillbaka på! Jag rekommenderar alla andra som också nyss blivit gravida att börja med en graviddagbok illa kvickt :)
Jag köpte ett helt vanligt vitt häfte från någon bokhandel. Jag fyller alltid i med samma penna och försöker skriva snyggt och fint. 

9 kommentarer:

 1. Jag köpte faktiskt en ifyllnadsbok från Akademen som heter GRAVID. Den är också helt praktisk. Synd att jag fick skaffat den först vid vecka 20 ungefär, svårt att minnas efteråt helt exakt vilka alla känslor o tankar man haft de tidigare veckorna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är så glad att jag fattade att börja skriva direkt! Jag såg en färdig fyll-i-bok på Bebes men den var på engelska så jag bestämde mig för att bara skriva en egen.

   Radera
 2. Jag använde mig redan av en 5-årsalmanacka, så jag fortsatte bara att skriva upp i den om graviditeten.., och så har jag skrivit ganska mycket i bloggen också så att jag har något att läsa sedan :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag skriver också i en dagsalmanacka lite kort om varje dag, vädret och vad jag gjort och så, det har jag gjort redan i ett och ett halvt års tid. Jag kände ändå att jag vill skriva en helt skild dagbok med bara tankar om graviditeten. Sen är det förstås jätte bra att ha bloggen också :)

   Radera
 3. Härlig ny layout ;)

  h, Titi

  SvaraRadera
 4. Vilken suverän ide' med graviddagbok! Det ska jag också göra om jag någongång väntar barn. Tänk så fin gåva till barnet sedan :-) tusen tack även för en alldeles underbar blogg! Älskar bloggen och läser den nästan varje dag. Och så måste jag ännu få kommentera och säga GRATTIS för lilla Hubbe! Ljuvligt! Sköt om dig och ha det bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för dina fina ord! Du anar inte hur glad jag blir :) Ha det riktigt bra du med. Och fin blogg har du också, kollade just in den och tänker garanterat göra det i fortsättningen också!

   Radera