onsdag 2 januari 2013

Nyåret

Nyårsaftonen firades denna gång hos Grannarna. Ett mycket lyckat nyår i mitt tycke. Goda vänner och god mat är alltid en bra kombo. Alla par fixade en rätt till fyrarättersmiddagen, mycket bra idé det med förresten. Mitt bidrag var aperitiferna. Inspiration hittade jag i Kiras proffsiga matblogg. Gjorde en sorts snittar med rödbetspesto och en annan med dadelkompott och parmaskinka. All mat vi åt på nyårsafton ser ni förresten på bild hos Lotta. Hon hade lagat efterrätten, mycket god mintpaj och små pajer med bär och vaniljkräm.

Crostinin med rödbetspesto och getostkräm. Det blev pesto över som vi åt med pasta igår till middag. Väldigt gott det med. Tänker absolut laga det fler gånger! 
Jag skar ut toasten med blompepparkaksform så att snittarna skule bli mer dekorativa. Sötman från dadlarna och sältan från parman och parmesanen passade bra ihop tycker jag (eller egentligen vet jag inte, för min gravidvariant var utan parma... men de andra sa att de var goda)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar