tisdag 27 januari 2015

Fyndflow

Jag får såna kicks av att fynda grejer på loppisar eller fyndhörnor! Det känns sååå bra att betala endast en liten del av priset man skulle ha måsta pungat ut med ifall man skulle ha köpt till fullt pris. I synnerhet som man hittar grejer man letat länge efter men inte hittat second hand till rätt pris tidigare. Idag har jag haft sånt fyndflow. Började på Kierrätyskeskus i Knäktbro. Var ute efter ett barnbord, barnstolar och en expedithylla. Bord och hylla hittade jag direkt. Betalade totalt 9 euro för båda två. Åkte sen till Akseli där jag hittade skidor till filuren, svenska barnböcker och lite smått och gott. Räkningen gick på 11 euro. Körde vidare till Ikea för att köpa korgar till hyllan och stolar till bordet. Hittade stol och korg i fyndhörnan för -50%. Alltså så bra. Jag känner mig sååå nöjd. Har ju sparat hur mycket pengar som helst idag. Möbelfynden till Hubbes rum visar jag då jag fått dem på plats. 
Svenska barnböcker är inte lätt att hitta second hand tycker jag. Nu fanns det sådana vid flera bord. Dessa kostade 2-3€ styck. 
Ett par collegebyxor för 1€ i bra skick och oanvända hemstickade yllesockor för 2€. 
Skidorna kostade hela 5€ fastän de inte verkar vara senaste modellen precis... Men jag tänkte att det inte är så noga för ett par första skidor till en nästan två-åring! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar