onsdag 7 januari 2015

Hemmadag

Jag känner mig fortfarande krasslig. Ont i alla muskler, huvudet och halsen. Men flunssan verkar liksom aldrig bryta ut. Har känt mig så här sen i söndags! Störande minsann. Nå jag försöker göra det bästa av situationen, har redan hunnit avverka en hel säsong av Downton Abbey under mina sjukdagar. Och så dricker jag massor med te med honung. Det känns skönt för halsen. Så mycket annat finns det väl inte att göra. Ja och så tittade jag på Året med Kungafamiljen från SvtPlay. Kungligheter är så en av mina svagheter. Och sen svenska kungafamiljen verkar så härlig. Estelle var hur söt som helst och prinsens Sofia charmade mig totalt. Ser fram emot bröllopet i sommar!! 
Jag tänker ha tulpaner hemma ända tills första maj har jag bestämt! De är sååå fina.
Grönt te med Earl Grey-smak i favoritmuggen just nu. Hjälper ond hals.  

6 kommentarer:

 1. Nejmen! Andra gången idag jag reagerar på att nån skriver DowntoWn Abbey, haha! Måste vara en ganska vanlig felsägning. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hups! Å då VET jag ju att det inte är downtown utan downton. Reagerade på det för några avsnitt sen då jag läste det på tågstationen. Hahha! Det måste bara ha sluntit då jag skrev....

   Radera
 2. Jag är som alltid lite sent ute. Men stort grattis till preggoiteten! Ljuvligt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :) Nu då jag äntligen inte mår illa mer så känns det faktiskt riktigt ljuvligt också :)

   Radera
 3. Linda samma här! Min kollega körde också med Downtown Abbey igår ;)
  Mitt egentliga ärendet var att FAN jag känner mig också så jäkla krasslig, det har hållit på i veckor men INGET bryter ut. Inte tillräckligt för att jag ska täckas vara borta från jobbet i alla fall, bara allmänt seg, sjuka muskler och ont i halsen. Klagklagklag :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh hoppas du blir frisk snart! Min flunssa gick nog om. Men i fyra dagar mådde jag blä! Hoppas nu klara resten av året utan då man liksom börjat året med flunssa...

   Radera