lördag 28 mars 2015

Lördagsbrunch

Det är länge sedan vi varit på lördagsbrunch på stan. Våra bästa brunchpolare har nämligen bott utomlands i ett drygt år, men nu är de tillbaka i Hfors! Så idag blev det brunchpreimär för i år. Ex-grannarna med Gudsonen joinade också och vi hade bokat bord på Sunn kl. 10. Brunchen var god som alltid och småkillarna betedde sig exemplariskt. Jag hade tagit med en massa underhållning i form av småbilar, böcker, tarror och kritor, men i nästan en timme satte de bara och mumsade i sig melon, vindruvor och croissanter. Jag tycker det är så skönt att man kan göra roliga saker med vänner också fast man har barn med sej. Det här funkade hur bra som helst! Snart på nytt.
Brunchfixat preggo påväg ut på stan..
Sunn har helt klart en av Helsingfors bästa utsikter enligt mig!
Brunchen är också alltid god. Det här är min efterrättstallrik. Denna gång lyckades jag dessutom med konststycket att äta passlig mängd mat, med bufféläckerheter blir det lätt att man tar för mycket...
Hubbe och Gudsonen var så snälla. Läste böcker, ritade och lekte med småbilarna. Först efter en och en halv timme började Hubbe bli lite rastlös. Inte så illa för en två-åring tycker jag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar