torsdag 5 mars 2015

Nästa Projekt

Vi har varit jättenöjda med TripTrap-stolen som vi har till Hubbe. Han har använt den alltsedan han bara var några månader gammal, då i newbornsettet. Nu för tiden klättrar han själv upp och ner från stolen eftersom vi inte har något babyset på längre. Eftersom Hubbe använder stolen flera gånger varje dag så har jag tänkt att vi behöver en till sen då Tvåan kommer. Så hen kan sitta i newbornsettet vid matbordet tillsammans med oss ändå från början. Och jag vill absolut inte att Hubbe skall känna att babyn kommer och tar hans stol! Så nu i några veckor har jag letat lite smått på tori.fi, huuto.com och facebook-loppisar efter en begagnad TripTrap. Att betala 180 euro för en ny känns lite galet nämligen! För någon vecka sedan kom en till ett billigt pris på vårt förortsloppis på FB, men jag missade stolen med några minuter och ställde mig i kö. Det råkade min systers kollega få syn på och frågade henne om jag vill köpa deras gamla TripTrap. Alltså vad är oddsen?! Så bra för mig, jag har helt tydligt flow nu när det kommer till fynd. Ännu bättre eftersom världens snällaste Mamma körde efter den och hämtade hem den till oss igår. Bara 40€ skulle Syrrans kollega ha för stolen och den är i jättebra skick. Nu har jag ännu tänkt att den skall få en omgång vit färg så den passar med den stolen vi redan har. Och färg har jag redan kvar från att jag målade stolen till Hubbes rum! Förhoppningsvis hinner jag få till det första lagret redan under veckoslutet. 
Stolen innan att jag målat den! 

6 kommentarer:

 1. Sociala medier är nog bara så bäst ibland! Berätta sen hur det gick att måla stolen, skulle nämligen vilja måla Islas stol svart, så den skulle matcha resten av köksstolarna... Fast nuförtiden vill hon oftast sitta på en "riktig" stol, precis som vi...
  Det var SÅ kiva att råka ses idag, Hubbe är nog bara för söt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jå det var kiva att råkas! Hoppas vi gör det snart igen :) Och jag lovar blogga då stolen är klar :) Tror nog inte att det blir så krångligt att måla, så hoppas resultatet också blir fint!

   Radera
 2. Mina två (5,5 och 7) använder fortfarande sina trip trap dagligen. Sjukt bra stol!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi har också varit så nöjda! Perfekt då man kan klättra upp på stolen själv och ändå räcks bra till bordet :)

   Radera
 3. Jag hittade också en begagnad i samma färg för 40€ för rätt länge sedan men har inte kommit mig för att måla den ännu men nu fick jag ny inspiration. Tack!:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Varsågod! Jag blev riktigt nöjd med vår numera vita stol :)

   Radera