lördag 14 mars 2015

Oho Hups!

Oj då. Jag spontanshoppade visst ett litet vitrinskåp på tori.fi igår kväll. Och idag kom det hem till oss. Som tur flyttar troligtvis vårt gamla hörnskåp till ett nytt hem imorgon. Det är helt klart farligt för Maken att lämna mig ensam med åtkomst till nätloppisar... Nu tänker jag börja måla skåpet vitt, så jag har något att göra under Melodifestivalfinalen liksom. Först funderade jag på att måla svart eller grått istället, men jag är nog en fegis och kör säkert kort. Man kan ju alltid måla om senare... 
Hubbe har lekt med skåpet hela kvällen. Så han verkar åtminstone nöjd med mitt fynd. 60€ betalade jag för det. Skåpet är i helträ av inhemska Laulumaas Viktoria serie! Hoppas det blir lika snyggt som vitt. 

6 kommentarer:

 1. Hurdant hörn skåp har/hade ni?? Nu blev jag nyfiken.

  Kram -K-

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ett sånt här skåp hade vi: http://hannafinne.blogspot.fi/2013/11/mitt-fina-fynd.html Men idag flyttade det till ett nytt hem. Tror det nya blir ännu bättre!

   Radera
 2. Kul med lite (billig) spontanshopping! Blir säkert riktigt stiligt, fast jag märker att jag inte heller är helt främmande för träfärgen. Snyggt hursom!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu har jag målat två lager och det verkar bli riktigt fint :) Egentligen gillade jag också träfärgen, men eftersom vi ren har en del trä, i ek och annat, som inte alls passade med denna så blir det mer enhetligt som vitt!

   Radera
 3. Svar
  1. Jaa visst är det! Jag är så nöjd!

   Radera