fredag 7 september 2012

Kurerar mig

Jag kurerar mig som bäst med te med ingefära samt kivifrukt som innehåller massa vitaminer. Snart är jag nog frisk igen! Lite svenska hollywoodfruar på toppen av det hela så kan inte min hemmakur gå fel.
Vitt te med skivor av färsk ingefära. Det borde väl ta kål på vilken liten flunssabobba som helst!
Kivifrukt. Gott och vitaminspäckat.


4 kommentarer:

 1. Jag vet int vad det är, men jag älskar att läsa dina blogginlägg! Du får mig alltid tänka så positivt och gör mig glad. Jag har inte länge läst din blogg. Började läsa när du skrev om brudbuketter innan ditt bröllop. Kanske din blogg drog till mig för jag gifte mig ca en vecka före dej? vet inte. Men du är härlig tjejen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj tusen tack vad snällt sagt :) Jag blir så glad. Just så vill jag ju att min blogg skall vara. Att den skall göra mig och er alla som tittar in glada. Hurra :) Och visst var det sjukt roligt att gifta sig eller hur?

   Radera
 2. Det var den finaste dagen hittils! Vad hade ni för budget?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Samma för mig :) Tyvärr vill jag nog inte lägga ut några exakta budgetar så här på internetet... Men om du mailar mig så kan jag säkert redogöra lite närmare :) Vi hade inte direkt budgetbröllop men verkligen inte något extravagant heller. Det mesta betalade vi själva, men våra föräldrar stod för en liten del de med!

   Radera