måndag 3 september 2012

Nystart!

Ny månad, ny årstid, nystart! 

Jag har nu två veckor ledigt från jobbet för att få färdigskrivet min gradu. Det där med att skriva vid sidan om heltidsjobbet visade sig vara alldeles för svårt för mig att få att gå ihop. Så nu är det gradu 12 timmar om dagen i två veckor och sedan förhoppningsvis aldrig mer. Detta innebär att allt annat i mitt liv kommer att komma i andra hand under dessa två veckor. Så också bloggen. Total bloggpaus blir det nog inte, men kanske inte dagliga inlägg precis. 

Önska mig lycka till med skrivandet. Att skriva gradu är nämligen inte min favoritsysselsättning... Det behövs ork, självdisciplin och pepp!!

15 kommentarer:

 1. Lycka till x en miljon!! Du fixar det! Den där känslan som kommer när det är färdigt är värd att kämpa för :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jo jag väntar nog såååå på att den är inlämnad och klar. Det kommer att kännas SÅ skönt!

   Radera
 2. Som van skribent kan jag berätta att det finns bara ett sätt: att sätta sig ner och börja skriva. Dessutom ser jag fram emot att för läsa det, då utkastet är klart. Inte för att jag begriper mig på ditt område (tror jag), men som van handledare vet jag att åtminstone mina graduskribenter behöver hjälp med struktur och röd tråd, dvs knep med att få det att se ut som nåt färdigt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Pappa! Inom nästa vecka kan du förhoppningsvis förvänta dig att få något att läsa igenom....

   Radera
 3. Lycka till! Själv skall jag med hjälp av din stickskola försöka mig på ett par sockor. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lycka till med stickandet. Du har ett mycket roligare projekt framför dej du.. Och roligt att du använder min stickskola förresten :)

   Radera
 4. ÅÅ, kämpa på :) skickar dig mycket pepp och Elliot skickar dig ett leende och en blöt puss för att orka :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack tack! Och pussar och leenden tillbaks till E :)

   Radera
 5. Kämpa på med gradun! Kanske ett litet uppiggande bloggtips för att orka bättre? På "Modern Girls & Old Fashioned Men" brukar jag alltid drömma bort en liten stund varje dag...
  Den hittar du här:
  http://dailydoseofstuf.tumblr.com/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Hinner och får inte läsa bloggar just nu... Men skall absolut kolla in då jag skrivit klart :)

   Radera
 6. Hade samma problem när jag skrev LP, därför tog det 1 år och 3 månader innan jag var klar :) Men bästa sättet är väl nog att ta ledigt och bara skriva, för när man väl sätter igång så tar det inte länge att skriva :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, att skriva är ju det ändå som hjälper... Hoppas att dessa två veckor är tillräckligt! Men jag vill SÅ få den klart att månne inte jag fixar detta. Tack för peppen!

   Radera
 7. Lycka till Hanna! Det fixar du, slutet är jobbigt men det går! Jag vet själv hur det var med det sista, men nu är den sen länge klar och inlämnad o den känslan är helt klart värt allt slit!

  SvaraRadera