torsdag 13 juni 2013

Maxiklänning

Jag är sugen på en maxi-klänning. Men jag är inte helt säker på att det skulle klä mig... Jag är ju så kort! Kan man ha maxi-klänning om man är bara 155cm, eller blir man en och se ut som en liten hobbit?! Jag gick en vända på stan idag och letade efter fina maxiklännigar men hittade ingen att pröva ens. På polyvore hittade jag dock några fina.

maxiklännig
Maxiklänningar från bl.a. H&M, Vila, Zalando och Selected.

14 kommentarer:

 1. Jag har också gått och funderat på att köpa en maxi-klänning, de ser så sköna ut. Man måste bara se till att skaffa en som det går att amma i, annars får man klä av sig naken varje gång sonen ska ha mat :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja tänkte att om man har en som har axelband så går det lätt att ta ner det ena då man ammar! Det har jag gjort med vanliga toppar också :)

   Radera
 2. Jag har den här i blåvitrandigt.

  Den fick dock en stor oljefläck på magen första gången jag använde den (låsolja) och nu verkar den vara slut? Modellen är dock super och en S sitter bra på mig som är 156 cm.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, du har ju alltid snygga maxiklänningar på era resor! Men du är slankare än jag så det är kanske därför de sitter snyggt fast du är nästan lika kort :)

   Barnavdelningen är annars bra tips, så slipper man sy upp. Frågan är bara ifall de passar på amningsboobs...

   Radera
 3. Hej! Min kommentar har absolut ingenting att göra med ditt inlägg. Såg att ni hade Nina Ahtola som fotograf på ert bröllop. Var ni nöjda? Ingick i priset fotona på minnessticka el.dyl. så att man kan senare framkalla flere kopior? Tak för en fin blogg & grattis för lilla Hubbe!

  Hanna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Vi var helt JÄTTE nöjda med Nina. Hon tog perfekta bilder, just sådana vi ville ha och var dessutom jättetrevlig. Vi fick förstås alla bilder på cd men fick se och välja ut vissa som hon framkallade åt oss direkt, praktiskt det med. Rekommenderar henne VARMT!

   Radera
  2. Tack ska du ha! Jag måst nog ta och ringa henne. :)

   Radera
 4. Jag tycker om maxi-klänningar! På Lindex har de två klänningar (ena vit-blårandig) som är lite kortare än hellång maxiklänning så om man är lite kortare är den ju perfekt som maxiklänning :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är säkert den blåvitrandiga som Malin talade om?! Det var enda butiken jag missade på min stanrunda igår. Lindexen som är på Alexen har trappor mitt i så det passar inte med barnvagn och den i Forum missade jag bara?! Måste absolut gå och kolla nästa vecka!

   Radera
 5. Jag som också är lite kortare (163-4) har ett par maxiklänningar i lite kortare modell, d.v.s de lämnar fotlederna bara. De passar bättre än de hellånga, tycker jag. Dessutom är de hellånga nästan alltid för långa för mig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hm, var har du hittat sådana. De låter som de skulle passa mig perfekt. Fast jag har annars räknat med att de är för långa... Som tur äger jag en symaskin som man kan sy upp dem med :)

   Radera
 6. Tyvärr kommer båda mina från Thailand. Men som du säger, du kan sy (det kan inte jag)!. Trevligt veckoslut :)

  SvaraRadera
 7. Lindex på Alexen har en bred och bra ramp vid trapporna så man kommer upp, sen finns det en smidig hiss så man kommer upp till barnkläderna på andra våningen också! Har testats med bugaboo cameleon, funkar fint. :) /Jessica

  SvaraRadera
 8. Jag tycker absolut att maxiklänningar sitter bra även på kortare personer, oroa dig inte för det! Den tredje från vänster är fantastisk!

  SvaraRadera