måndag 3 juni 2013

Tv-bänk

Vår tv-bänk är inte barnvänlig överhuvudtaget. Dörrarna som en gång suttit på den har trillat av och alla sladdar och playstationar är helt öppet för ivriga små barnhänder att dra i. Den ena lådan är sönder och tar man i den så trillar hela skivan ut. Vi är alltså så småninom om, då Hubbe börjar röra på sig, i behov av en ny tv-bänk. Jag vill gärna ha en vit, enkel, där det går lätt att dölja och förvara mycket. Ikeas bestå, den högre varianten gillar jag mycket! Lite så här:
Snyggt, vitt och enkelt. Jag kan ta golvet på samma gång. Tidningssamlaren är också fin...
Den här gillar jag också! Undrar varifrån man kan hitta en sån här?! Det ser ut att vara två skilda hurtsar som bara är satta bredvid varandra...
 Dessa är inte använda som tv-bänkar men lite i denna stil är det jag har tänkt mig... Fast inte fast i väggen utan på ben eller ståendet på golvet!
Denna är det alltså jag kikat lite extra på. Bestå från Ikea!

10 kommentarer:

 1. Älskar vår Ikea bestå! Vi har den ståendes direkt på golvet, och så köpte vi ännu en vit glasskiva att ha på. Verkligen stilren och förmånlig :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror nog det blir den. Måste bara övertala maken först.. :)

   Radera
 2. Kommer du ihåg vårt? Är helt super:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nja, den är vit :) ?! Men är den lika hög som bestån? Räcks liksom E om ni har saker på den? Var hitta ni er?

   Radera
 3. Jag säger som Smulan...vi har också en vit bestå med glansigt vita dörrar och vit mjölkglasskiva på. Kostar inte mycket och är hur snygg som helst :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja ja, jag håller med! Det blir nog en sån hoppas jag :) Hörde jag förresten rätt att du också ska få en liten bebis?!

   Radera
  2. Hihi, jo det stämmer...halvvägs nu <3

   Radera
  3. Åh så roligt! Grattis grattis! Vi får ta en Mamma-träff sen i höst nåt tag :)

   Radera
 4. Vi har också vit Bestå med glasskiva på, älskar den! I två av hyllorna har vi dendär dörren med glasskiva i mitten, bakom glaset digiboxen, stereo och Wii, så man kan använda fjärrkontroll utan att öppna dörren. Praktiskt!

  SvaraRadera
 5. Tack så mycket! Jo, en mammaträff låter super så får du dela med dig alla dina bästa nyfödd-bebis-tips och jag får träffa Hubbegubbe :)

  SvaraRadera