tisdag 1 december 2015

1:a december

Vi har haft en bra dag med fart på sen i morse. Eller vi tog faktiskt lite sovmorgon då barnen och jag vaknade först kvart över åtta! Skönt. Efter dagislämning och dammsugning här hemma så åkte vi in till stan för att äta lunch hos ex-grannen och lilla baby A. Det händer verkligen mycket på fem månader i en litens liv. Lillasyster verkade så stor jämfört med lilla A. Så söta båda två, vi har bestämt att de skall bli bästisar. Storebrorsorna Hubbe och Gudsonen har samma åldersskillnad och leker alltid så fint tillsammans! Tänkt att vi nu fick döttrar, igen nästan samtidigt. Så fantastiskt roligt!

Efter kaffe och lussebullar åkte vi vidare. Vi plockade upp Mosse M på jobbet och hämtade Hubbe på dagis. Mosse har nämligen flyttat förra veckan och vi blev bjudna på husesyn och spenatpannkaka. Jättefin lägenhet och både barnen och jag trivdes. Extra roligt är det att hon också skall få baby! Ja BÅDA mina systrar har små kusiner i sina magar. Så snart är vi mammalediga alla tre. Så roligt för oss och extra roligt för kusinerna som blir så pass jämngamla. 
Mmm, lussebullar med extra mycket saffran!
Babygos med lilla A.
Hubbe testar kommande kusinens gamla antika vagga och Mosse läser bok. Detta rum skall bli babyns så därför var här inte ännu uppackat och fixat än. 
Lillasyster fick leka med en spännande slev!

2 kommentarer:

  1. Hur länge planerar du stanna hemma med lillasyster? Nyfiken eftersom jag har en bebis kring samma ålder hur andra tänker kring dagis osv...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Med Hubbe var jag hemma tills han var 1½ år. Det tyckte jag var just passligt, dagisstarten gick fint. På jobbet har jag meddelat att jag kommer tillbaka tidigast i september 2016 men jag hoppas att vi får ihop det så att jag kan vara hemma ännu nästa höst också :)

      Radera