söndag 20 december 2015

Det börjar likna jul

Granen är klädd. Klapparna är alla köpta och inslagna. Julgodisarna är kokade och inpackade. Alla ljusen i adventsstaken är tända. Ja, det börjar likna jul helt enkelt. Bara snön där ute som fattas. Och den kommer nog inte komma i år. Vår termometer visar 9 grader! Extra crazy med tanke på att vi en morgon i juli hade 11 grader på holmen i somras... Det borde inte vara samma temperaturer i juli som i december. Vädret är verkligen upp och ner. Vi har haft ett skönt veckoslut. Med bland annat julklappsshopping, filmhäng i soffan, syskonsim, besök hos ex Grannen och till Angry Birds parken. För Hubbe är det nu jullov från dagis, medan Maken ännu skall jobba några dagar. Jag hoppas på glada friska barn så skall det nog gå bra. Här några bilder från vår gårdagskväll då vi tog in och klädde granen.

Hubbe var så duktig på att klä granen. Det blev inte alls kulor bara på ett ställe, utan jämt och fint. 
Vi försökte riktigt mysa till det med ostar, vin, peppisar, julgodis och bubbelvatten samtidigt som vi klädde granen. Pyntet går i rött, silver och halm. Glasbollarna lämnade jag bort i år för säkerhets skull. 
Stor koncentration!
Lillasyster inspekterade. 
Klart! Så fin gran i år igen. Ädelgran från Bauhaus blev det. Bästa granen då den inte barrar. 
Sen skulle vi ta mysiga foton på våra söta barn som minne tänkte vi. Hahhahah! Ser ni hur svettig jag är och hur sura och osamarbtesvilliga filurerna är?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar