torsdag 3 december 2015

Shoppingdag

Idag har Lillasyster och jag varit på shopping och lunch på stan. Det kom ju skatteåterbäring idag... heh. Butikerna verkar också ha fattat det så nästan alla butiker hade någon form av stamkundsdagar och minirea sosm varade bara idag. Inte ett enda av plaggen jag köpte var på normalpris. Så egentligen har jag sparat pengar.... Och om det börjar gå bättre för Finlands ekonomi är det alltså delvis min förtjänst. 

Det blev bara plagg åt barnen. Mest till Lillasyster men också några åt Hubbe. Lillasyster tycker det är så spännande att vara på stan att hon inte vill sova några längre stunder. Men som tur är hon nöjd även om hon är lite trött. Kvällen har också gått bra. Svärmor var här en stund. Skönt eftersom Maken åkt iväg till vårt västra grannland på arbetsresa och kommer tillbaka först på lördag. 

Kappahl hade ta 3 betala för 2 erbjudande och jag är väldigt svag för Newbie-plaggen, speciellt i denna puderrosa färg. Jag hade också en kupong som gav -50% på ett plagg, så jag sparade alltså typ 30€ på detta köp. 
Julkofta och basleggings till Lillasyster från H&M. Och en Frost-Olof tröja till Hubbe från Name-it. Frozen filmen är väldigt pop här hemma så jag visste att denna skulle gillas. 

Det blev nog shoppat en del plagg till, men Lillasyster meddelade att hon var trött mitt i mitt fotande och när hon väl somnat så hade det blivit för mörkt för att ta bilder. Bland annat är Lillasysters juloutfit nu fixad. Och så har hon fått sin första tyllkjol! Kanske inte det nödvändigaste plagget åt någon som är bara ett halvt år, mej bara inte kunde låta bli. Visar den en annan dag. 

4 kommentarer:

 1. Hurra för skatteåterbäringen! Här blev det också en sväng på några olika showrooms/ystävämyynti-jippun (finns massor på Drumsö av nån anledning) och kom hem med en ny balmuirhalsduk och ett gäng happy socks. Nöjt! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaa! Det skulle kunna komma skatteåterbäring lite oftare tycker jag :) Happy socks sku jag förresten också behöva inhandla!! Var köpte du dem? Är den ystisen ännu öppen idag??

   Radera
 2. Jag kollade in JUST dedär plaggen på KappAhl, de på den första bilden alltså. Men så slog snålheten till ... :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra smak du har då med andra ord ;-) Och jag brukar inte heller köpa så mycket nytt till Lillasyster eftersom jag också är lite snål, men nu då de hade så bra erbjudande så kunde jag bara inte låta bli :)

   Radera