tisdag 26 januari 2016

Jag-dag

Idag har jag haft en riktig jag-dag. Bara varit hemma utan egentliga planer och större must does. Lite plock och tvätt, men mest har jag bara tagit det lugnt. Det har varit program varje dag nu i flera veckor, också på veckosluten och det känns. Min hjärna behövde nolla sej. Jag har läst bok och druckit kaffe på soffan. Så skönt. Det enda vettiga vi gjort var Lillasysters 8-månaders läkarbesök på rådgivningen. Allt var fint med henne och hon växer exakt enligt sin kurva 

I morse gjorde jag misstaget att promenera till dagis. Det såg inte ut som att det regnade när jag tittade ut. Men det gjorde det. Det vräkte ner. Jag var blöt ändå in på tröjan genom jackan, när vi väl kom hem. Lillasyster sov som tur gott under regnskyddet hon... Så nu blir det nog bilen när den stora Filuren skall hämtas hem. 

Jag håller som bäst på att läsa denna. Den är bra. Men av någon orsak går ändå läsandet trögt. Tror mest det är en fråga om rutin. Att det försvunnit så ur min vardag och nu måste nötas in lite igen förrän det löper. 
Inga småbilar på bordet! Istället en stor kopp kaffe och en underbar tulpanbukett som jag fick av våra lunchgäster igår. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar